Hanging Rock viewed from the Hanging Rock Winery Vineyard.

Hanging Rock viewed from the Hanging Rock Winery Vineyard.

 
 

Macedon Ranges Wine Tours

Here are two example itineraries for a visit to the Macedon Ranges region. There are plenty of other options and, of course, we can make your own itinerary happen.

 

Macedon Ranges example Tour #1

4 wineries, morning tea and lunch.
Featuring:
Granite Hills, Cobaw Ridge, Curly Flat and
Hanging Rock Winery.


Minimum 6 participants, Maximum 12 participants;

Per person from $125 -  includes experienced wine tour guide, morning tea, lunch and any applicable tasting fees.

09.00 Depart Melbourne CBD (or inner suburb location) Travel Time 60 mins
10.00 Lancefield (Morning tea) - Stop time: 30 minutes
10.30 Depart Lancefield Travel time 15 mins
10.45 Granite Hills Winery - Stop time: 60 minutes
11.45 Depart Granite Hills Travel time 15 mins
12.00 Cobaw Ridge - Stop time: 60 minutes
13.00 Depart Cobaw Ridge Travel time 20 mins
13.20 Piper Street Kyneton (Lunch) - Stop time: 60 minutes
14.20 Depart Piper Street Travel time 25 mins
14.45 Curly Flat - Stop time: 60 minutes
15.45 Depart Curly Flat Travel time 15 mins
16.00 Hanging Rock Winery - Stop time: 60 minutes
17.00 Depart Hanging Rock Travel time 60 mins
18.00 Arrive Melbourne.
Time @ wineries – 4 hours
Time Travelling – 3.5 hours
Time for meals – 1.5 hours

Total Tour Time – 9 hours

 

Macedon Ranges example Tour #2

4 wineries, 1 micro brewery, morning tea and lunch.

Featuring:
Gisborne Peak, Cloud 9, Hanging Rock Winery,
Holgate Brewery and Galli Estate.

Per person from $125 -  includes experienced wine tour guide, morning tea, lunch and any applicable tasting fees.

09.00 Depart Melbourne CBD (or inner suburb location) Travel Time 50 mins
09.50 Gisborne Peak (inc.Morning tea) - Stop time: 60 minutes
10.50 Depart Gisborne Peak Travel time 25 mins
11.15 Cloud 9 Winery and Cheese - Stop time: 60 minutes
12.15 Depart Cloud 9 Travel time 15 mins
12.30 Hanging Rock Winery - Stop time: 60 minutes
13.30 Depart Hanging Rock Winery Travel time 15 mins
13.45 Holgate Brewery Woodend (inc. Lunch) Stop time: 75 minutes
15.00 Depart Holgate Brewery Travel time 30 mins ???
15.30 Galli Estate - Stop time: 60 minutes
16.30 Depart Galli Estate Travel time 45 mins
17.15 Arrive Melbourne.
Time @ wineries – 5.25 hours (inc. meals)
Time Travelling – 3.0 hours


Total Tour Time – 8.25 hours

 

To enquire or book call - 0490 508 586

 

Back to top . . .